Miten valmistaudun tunneille

RYHMÄTUNNIT SALISSA

*Ota Pilates-tunnille mukaan oma juomapullo ja joogamatto/jumppamatto. (Ei käytettävissä poikkeussyksynä 2020) Paikasta riippuen salista löytyy yksi tai useampi matto, mikäli oma unohtuu kotiin.)

*Pilates-tunnilla ei käytetä jalkineita

*Tunnille pukeudutaan liikkumiseen sopiviin vaatteisiin, joista näkee kehon linjaukset. Tilasta ja vuoden ajasta riippuen, saleissa tarvitaan paksumpaa tai kevyempää vaatetusta.

* Joillekin tunneille pyydän ottamaan omat välineet (esim pyyhe, villasukat, käsipainot tai niiden puuttuessa täytetyt vesipullot), mutta näistä tiedotetaan erikseen verkkokaupassa, FB-sivuilla ja nettisivujen ajankohtaista osiossa.

Normaalioloissa tunneilla on käytetty välinettä, jolloin pallot, renkaat, kepit ja kuminauhat löytyvät ohjaajalta.

*Ihan ennen tunnin alkua ei kannata syödä raskaasti. Voi olla haastavaa tiivistää vatsaa, mikäli maha on täynnä ruokaa :)

*Mukaan voit tulla omana ihanana, ainutlaatuisena itsenäsi!

RYHMÄTUNNIT POIKKEUSAIKANA

*Ota Pilates-tunnille mukaan oma juomapullo ja joogamatto/jumppamatto.

*Pese kädet ennen tunnille tuloa.

*Pidä n 2 metrin turvaväli toisiin.

*Ethän tule tunnille sairaana tai jos lähipiirissäsi on flunssaa/vatsatautia sairastavia. Älä tule myöskään matkustettuasi ulkomailla 2 viikon sisällä.


FACEBOOK-LIVE TUNNIT

*Pääset osallistumaan liveen n 5 minuuttia ennen tunnin alkua

*Joillakin tunneilla käytetään välinettä. Näistä tiedotetaan hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pääsääntöisesti käytetään kotoa helposti löytyviä välineitä.