Tilauksesta

KALENTERINI VUODELLE 2018 ON TÄYNNÄ!

PALATAAN UUDELLEEN VUONNA 2019

Tyhy-tyky, virkistyspäivät työyhteisöille ja yhdistyksille. Polttarit, synttärit yksityisille. Laskutan Eezy osuuskunnan kautta. Kysy tarjousta tästä.

Esimerkkejä tilaustunneista:

MINDFULNESS

lammin_kuppi.jpgYhden tai useamman tunnin kokonaisuus, joka sisältää mindfulness-harjoituksia sekä tietoa harjoittelun vaikutuksista hyvinvointiin ja suorituskykyyn.

MINDFULNESS YKSITYISTUNTI

Kaipaatko tukea mindfulness-harjoitteluusi? Haluatko yksiöllisiä vinkkejä menetelmän käyttöön? Yksityistunti voidaan toteuttaa Skypen välityksellä tai esim. kahvilassa.

PILATES RYHMÄLLE

Pilatestunti ryhmälle yhden tai useamman kerran kokonaisuutena. Kesto 60-90 minuuttia. Yksilöllisen ohjauksen vuoksi ryhmän ihannekoko on alle 15.

PILATES YKSITYISTUNTI 1-3 hlölle

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta Pilates-harjoitteluun? Mitkä harjoitteet olisivat juuri sinulle sopivia ja tarpeellisia? Yksityistunti voidaan toteuttaa asiakkaan kotona tai vuokrattavassa tilassa. 60min.

PARIPILATES

Tällä tunnilla tehdään harjoituksia yhdessä parin/kumppanin/puolison kanssa. Pilates-treenin lisäksi kehittää luottamusta, haastaa ja hauskuuttaa.

VIRKISTYSPÄIVÄ YRITYKSELLE/YHTEISÖLLE

Hyvän olon virkistyspäivä voi sisältää esim. mindfulnessia, metsäpilatesta, rentoutusharjoituksia sekä tietoa onnellisuudesta ja luonteenvahvuuksista.